Klanten aan het woord

Henno Schouten | Eigenaar Bij-Werking

"Multisant heeft onze website tot volle tevredenheid ontworpen. Omdat we onbekend waren met het onderhouden van websites hadden we, zeker in het begin, veel vragen over details van de website en over het zelf toevoegen en aanpassen van content. Of het nu ging om het resetten van een vergeten wachtwoord of het toevoegen van knoppen aan de website, doorgaans volgde al binnen een dag een bruikbare reactie, zelfs in het weekend. Dit was voor mij de reden om eerder dit jaar in te gaan op hun aanbod om mijn website geheel te vernieuwen. Ook dit keer hebben ze prima werk geleverd. Ze hadden aan een paar aanwijzingen over opzet en layout voldoende om een website te bouwen die geschikt is voor mobiel gebruik en volledig voldoet aan onze behoeftes: Een aantrekkelijk ogende en intuïtieve website waar belangstellenden terecht kunnen voor informatie over onze cursussen en workshops. De service van Multisant is de afgelopen jaren onveranderd van hoge kwaliteit geweest. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Multisant ons ook in de toekomst optimaal ondersteunt met het onderhoud en de verdere ontwikkeling van onze website!"


Murat Bulut | 
Eigenaar Nemrot.nl

"Multisant heeft uitstekend werk geleverd bij de realisatie van onze webshop. Ook hebben zij ons voorzien van een compleet nieuwe huisstijl. Multisant is een creatief bedrijf met een top service."


drs. Boonen, Robert | 
Algemeen directeur Polikliniekdeblaak.nl

"Bij de uitvoering van het marketingbeleid voor onze klinieken heeft Multisant ons prima digitale ondersteuning geboden. Zo hebben zij onlangs ook onze website mobielvriendelijk gemaakt."


Ben Hölscher | 
Owner & director UPPE.nl

"Multisant is een betrouwbare partner die goed aanvoelt wat je als klant voor eindresultaat voor ogen hebt. Korte lijnen en adequaat als een professionele aanpak is wat er in me opkomt als ik hen kort moet omschrijven."