Over ons

Het begon allemaal in 2008. Murat en Armen kregen de eerste ideeën over Multisant na het afronden van de studie Grafimediatechnologie aan Hogeschool Rotterdam. Sindsdien bedenken ze online oplossingen die meetbaar resultaat opleveren. Of het nu gaat om een mobiel vriendelijke website of het ontwerp van een complete huisstijl. Ons team werkt met veel passie en toewijding aan uw ideeën!

Wat kunt u van ons verwachten?

We hebben een klein team, maar dat betekent wel meer persoonlijke aandacht. We zijn servicegericht en geloven in langdurige relaties.

Armen Minasian | Creative director


Als creatieve duizendpoot werkt Armen vol passie aan de realisatie van succesvolle en onderscheidende ontwerpen. Zijn favoriete quote is: "Vandaag is de belangrijkste dag van ons leven". Verder vult hij zijn vrije tijd met boeken lezen, fietsen, hardlopen en diepzinnige films kijken (Interstellar en Seven Pounds staan hoog op zijn lijst).

armen@multisant.nl

Murat Gonul | Webdevelopment


Murat is de technische man. Al sinds de middelbare school wist hij dat tech een grote rol zou spelen in zijn leven. Bij Multisant draagt hij zorg voor de ontwikkeling en oplevering van projecten. Als early adopter van een smartwatch kun je wel zeggen dat tech ook een grote rol speelt in zijn vrije tijd. Een gezonde levensstijl vind hij belangrijk. Verder vult hij zijn vrije tijd met joggen en films kijken.

murat@multisant.nl 

Stefan Schot | Marketing


Stefan is een echte allrounder maar internetmarketing is wel zijn grootste passie. Rotterdam is zijn stad, Feyenoord zijn club. Reizen tot de meest verre uithoeken van de wereld vindt ie ook leuk. Hardlopen, theater en een biertje op zijn tijd vullen de rest van zijn spaarzame vrije tijd.

stefan@multisant.nl