Webdesign

Websites van Internetbureau Multisant zijn creatief, functioneel, intuïtief georganiseerd en klantvriendelijk. Wat u ook met uw website voor ogen hebt, ons webdesign team zet uw idee om in werkelijkheid.

Websites van Internetbureau Multisant herkent u aan:

  • Krachtig en fraai design
  • Professionele fotografie, video en teksten
  • Zoekmachine vriendelijke techniek (W3C)
  • CMS waardoor u zelf eenvoudig inhoud kunt bewerken
  • Mobielvriendelijke/responsive techniek

mister pitapintbbf

Wat is onze werkwijze?

1. Vrijblijvende offerte
Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken. Na het gesprek ontvangt u binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte op maat.

2. Schetsfase
Na akkoord op de offerte gaat onze vormgever aan de slag. U krijgt van ons een schetsvoorstel. In het hypothetische geval dat u niet tevreden bent met onze schetsvoorstel, maken we gewoon nog een tweede optie voor u.

3. Opbouwfase
Nadat u uw keuze gemaakt heeft gaan onze techneuten aan de slag om de structuur van de website te maken. Tegelijkertijd gaan onze communicatiespecialisten samen met u aan de slag met de inhoud. Teksten schrijven, foto’s uitzoeken en eventuele video’s maken.

4. Afronding
Als u tevreden bent en alles is getest zullen wij de website online zetten en aanmelden bij Google. Vanaf dat moment kunt zelf de inhoud beheren en de marketing verzorgen, maar u kunt ook een serviceabonnement en/of een online marketingpakket bij ons afsluiten.

Websites van Multisant worden goed gevonden in Google

Internetbureau Multisant bouwt website die voldoen aan de W3C specificaties. Dat betekend dat de website goed door Google geïndexeerd en weergegeven zal worden. Dat is belangrijk voor de positie die uw site krijgt bij de voor u belangrijke zoekwoorden. Hoe hoger u staat hoe meer bezoekers er op uw site zullen komen.

Mobielvriendelijke website laten maken

Omdat steeds meer van het internetverkeer via mobiele telefoon of tablet gaat is het van groot belang dat uw site ook op deze apparaten goed presteert. De traditionele websites zijn specifiek gemaakt voor desktop beeldschermen. Op een mobiele telefoon worden deze in zijn geheel verkleind zodat de gehele site op het schermpje past. Om vervolgens te kunnen navigeren moet men eerst inzoomen op een knop en daarna weer uitzoomen om de pagina te bekijken. Het is daarom niet zo gek dat de meeste websitebezoekers daarom meteen afhaken.

Met een mobielvriendelijke of responsive website past de site zich uit zichzelf aan naar het gebruikte apparaat. Zo kan de bezoeker perfect door uw site navigeren zonder in- en uitzoomen. Bijkomend voordeel op het gebied van internetmarketing is dat uw site een lager bounce-persentage krijgt waardoor u als relevanter op zoekwoorden beoordeeld zal worden. U komt daardoor hoger in de resultaten van belangrijke zoekwoorden.

Bekijk ons werk