Logo en huisstijl ontwerp

Bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl werken wij graag nauw samen met onze klanten. Niet alleen om een verbazend mooi logo te ontwikkelen, maar ook om te helpen bij het laten groeien van een bedrijf. Een goede huisstijl is als een kledingstuk; het werkt alleen in je voordeel als het past. Wij zoomen daarom voorafgaand aan het creatieve proces samen met de klant in op de identiteit van het bedrijf, zodat we een passende huisstijl kunnen ontwikkelen die onderscheidend en eigentijds is.

Een greep uit onze portfolio:

Logo en huisstijl ontwerp: Pure Coiffure

pure coiffure logo ontwerp

 

 Logo en huisstijl ontwerp: HTS-Group

 

 Logo en huisstijl ontwerp: Bigs Koffie

 

Logo en huisstijl ontwerp: We Do It 4 You

we do it 4 you huisstijl ontwerp

 

Logo en huisstijl ontwerp: PINT Bokbierfestival

 

Logo en huisstijl ontwerp: BLS ICT

 

 

Waarom een logo en huisstijl van Multisant?

  • Snelle doorlooptijd
  • Creatieve oplossingen
  • Breed pakket aan diensten
  • De klant bepaalt
  • Fatsoenlijke prijzen, hoog niveau kwaliteit
  • No cure – no pay
  • Logo en compleet huisstijl ontwerp al vanaf €400

Werkwijze

1. Introductiegesprek
In het eerste gesprek worden de wensen van de klant besproken. Vervolgens ontvangt de klant een offerte op maat voor het project.

2. Identiteit bepalen
Na akkoord op de offerte zal er een tweede gesprek plaatsvinden waarin we ingaan op de identiteit van de klant. Wie is de klant en hoe wil deze gezien worden? Welke producten, diensten en klanten zijn belangrijk? Samen komen we tot een kernomschrijving van de identiteit.

3. Ontwerpfase
Met deze informatie gaat onze ontwerper aan de slag. Er worden twee voorstellen uitgewerkt met logo en bijbehorende huisstijl. Zo kan de klant al zien hoe dat er uit komt te zien op verschillende huisstijldragers zoals briefpapier, folders of advertenties.

4. Keuze uitwerken
Als de klant een keuze heeft gemaakt zal de huisstijl uitgewerkt worden in de afgesproken huisstijl onderdelen.

5. Oplevering en vervolg
Na het opleveren van het logo en huisstijl blijven we natuurlijk graag betrokken bij alle communicatie van de klant. Voor sommige klanten is dat incidenteel als er weinig aan PR gedaan wordt. Voor andere klanten kan dat ook structureel in de vorm van een overeenkomst zijn.

Van starters tot grote ondernemingen

Multisant werkt vanuit het hoofdkwartier in Rotterdam voor een breed scala aan bedrijven. Van starters tot grote ondernemingen. Wij vinden het leuk om iedereen te helpen bij het laten groeien van de onderneming.

Contact opnemen