5 webdesign trends voor 2017

5 webdesign trends voor 2017

Een nieuw jaar betekent nieuwe webdesign trends en nieuwe kansen. Wij hebben 5 interessante trends voor u op een rijtje gezet. 

Lees meer...

5 tips om meer rendement uit je website te halen

Meer rendement website

Een mooie website die voldoende bezoekers trekt betekent nog niet automatisch het maximale rendement. Soms zijn kleine details bepalend voor het succes van een website of webshop. We hebben 5 tips voor je op een rij gezet om je te helpen zoveel mogelijk conversies te realiseren.

Lees meer...

Hoe maak je je webshop succesvoller

Hoe maak je je webshop succesvoller

Het aantal webshops neemt nog dagelijks toe, de concurrentie onderling dus ook. Om je te onderscheiden moet je als webwinkelier dus flink aan de slag. In dit blogitem enkele tips om je webshop succesvoller te maken.

Lees meer...

Google geeft voorrang aan mobielvriendelijke websites

Google geeft voorrang aan mobielvriendelijke websites

In een vorige blogbericht schreef ik al over het belang van een mobielvriendelijke website. Daar komt nu bij dat Google mobielvriendelijke websites hoger in de zoekresultaten gaat plaatsen. Deze update van Google wordt gezien als een enorm grote verandering en de impact op de zoekresultaten zal groter zijn dan bij vorige updates als Panda en Penguin.

Lees meer...

Typografie en webdesign

typografie webdesign

Voor een vormgever zijn letters en cijfers niet zo maar leestekens.
De typografie is een essentieel onderdeel van de totale vormgeving.
Onder typografie vallen niet alleen de verschillende lettertypen maar ook de opmaak van tekstblokken, de bladspiegel, vette en cursieve varianten, witruimte en interpunctie. De complete typografie is bepalend voor de uitstraling van de boodschap; of dat nu om drukwerk of een website gaat.

Lees meer...